תכנון שיפוץ לבית של רותי

מבט אל המטבח מכיוון האי ופינת האוכל. מטבח לבן ומואר.
מבט מהאי אל הכניסה לבית. על האי כוסות פוצלן כחולות ותותים.

תחום: תוספת בניה ועיצוב פנים.

מיקום: קיבוץ כפר רופין

שטח: הבית 128 מ"ר, שטח התוספת 13 מ"ר. 2013.

 

קו סטודיו לאדריכלות ועיצוב. אדריכלית שרון רותם

 

צילומים: הגר דופלט

על הפרויקט: 

שיפוץ בית מגורים בתוך המרקם הבנוי בקיבוץ כפר רופין שכלל תוספת לסלון, החלפת מטבח, ריצוף לכל הבית, החלפת חלונות ודלתות ובניית מחסן המגדיר מחדש את הכניסה לבית.

 מבט אל חצי האי במטבח.
מבט אל המטבח מהכניסה לבית. מטבח לבן עם נגיעות עץ אלון ושטיח אריחים ברצפה.
פרט ארון מטבח. חזיתות לבנות וקרניז עץ אלון.
מבט אל פינת האוכל. סט שולחן וכסאות משנות ה80 ושידת ויטרינה בסגנון כפרי.
פינת קריאה בין פינת האוכל לבין הסלון. כיסא נדנדה מעץ ודיוקנאות שציירה בעלת הבית.
מבט רוחב אל פינת האוכל ופינת הקריאה.
פרט בפינת הקריאה. רגל כיסא הנדנדה וארגז לספרים.
פרט לימונים בכלי קרמיקה ירקו על רקע מפת קרושה לבנה.
מבט אל הסלון מהאי במטח.
מבט מהמטבח אל פינת הקריאה וגלריית הדיוקנאות שעל הקיר.
מבט אל הסלון.
מבט אל הכניסה לבית. המחסן החדש שנבנה מגדיר את הכניסה.
מבט אל הפרגולה במרפסת האחורית. וכלב המשפחה .
מבט אל המרפסת האחורית. פרגולה לבנה.